Dulap Narcisa Pin Alb

1.200,00 lei

250 în stoc

Golește
SKU: N2-DR-CH-41-1-1-1 Category: Tags: , ,

Dulap Narcisa Pin Alb cu două uși, o bară și o poliță reprezintă o combinație ideală de design și funcționalitate. Fiind un element indispensabil în orice dormitor. Cu o lățime de 100 cm, adâncime de 50 cm și înălțime de 200 cm, acest dulap oferă un spațiu de depozitare generos fără a ocupa o suprafață mare din cameră. Realizat cu materiale de calitate superioară. Culorile și detaliile sale aduc un suflu proaspăt în orice locuință.

Detalii Tehnice

Dimensiuni:

  • Lățime: 100 cm
  • Adâncime: 50 cm
  • Înălțime: 200 cm

Materiale:

Accesorii:

  • Bară pentru haine
  • O poliță pentru depozitare

Culoare:

  • Uși: Pin Alb
  • Corp: Ulm Argintiu
Design și Estetică

La prima vedere, culoarea Pin Alb a ușilor aduce un aer de puritate și rafinament, transformând orice încăpere într-un spațiu relaxant și luminos. Finisajul gri mat al corpului se completează armonios cu nuanțele ușilor, creând un efect vizual echilibrat.

Funcționalitate

Dotat cu o bară pentru haine și o poliță suplimentară, dulapul Narcisa vă oferă libertatea de a organiza și depozita articolele vestimentare în funcție de preferințele dvs. Bara este suficient de robustă pentru a susține greutatea mai multor haine, iar polița vă permite să stocați obiecte mici precum accesorii, genți sau încălțăminte.

Durabilitate

Realizat din materiale de înaltă calitate, acest dulap garantează o durată lungă de viață. PAL-ul melaminat de 18 mm este rezistent la uzură, zgârieturi și decolorare, asigurând că veți beneficia de o piesă de mobilier care își va păstra aspectul timp îndelungat.

Montaj și Întreținere

Montajul este ușor de efectuat, venind cu instrucțiuni detaliate și toate accesoriile necesare. În ceea ce privește întreținerea, un ștergere cu o cârpă umedă este suficientă pentru a menține aspectul impecabil al dulapului.

Concluzie

În concluzie, dulapul Narcisa cu două uși, cu o bară și o poliță este o piesă de mobilier care îmbină utilitatea cu design-ul modern. Cu o lățime compactă de 100 cm și un spațiu de depozitare generos, acest dulap se integrează perfect în orice dormitor, asigurând un echilibru între estetică și funcționalitate. Optând pentru această piesă, vă veți bucura de un spațiu ordonat și de un decor îmbogățit. Dacă sunteți în căutarea unei soluții de depozitare elegante și eficiente, dulap Narcisa Pin Alb cu două uși este alegerea perfectă.

Nu ezitați să vizitați site-ul nostru pentru a descoperi și alte produse de mobilier de calitate, care se pot completa armonios cu dulapul Narcisa.

Informații suplimentare

Dimensiuni 100 × 50 × 200 cm
Culori

Pin Alb, Antracit, Satin

Be the first to review “Dulap Narcisa Pin Alb”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

    No access token

Main Menu