Cuier Pantofar Frame Ulm Auriu

1.934,00 lei

250 în stoc

L 225 x A 40 x H 200

Culoare structura PAL: Ulm Auriu

Culoare fronturi PAL: Ulm Auriu, Ulm Argintiu, Antracit, Chinchilla Grey, Pin Alb, Satin

Golește
SKU: FR-CU-WH-19-1 Category: Tags: , , , ,
Cuier Pantofar Frame

Dacă ești în căutarea soluției perfecte pentru a-ți organiza holul sau intrarea. Cuierul Pantofar Frame este răspunsul la toate nevoile tale. Acum disponibil într-o varietate de culori – Ulm Auriu, Antracit, Ulm Argintiu, Chinchilla Grey, Pin Alb, Satin și Ulm Argintiu – acest cuier pantofar nu este doar un obiect util, ci și un adevărat statement în materie de stil.


Diverse Opțiuni de Culori pentru Orice Gust

Una dintre cele mai mari atracții ale acestui cuier pantofar este diversitatea de culori. Dacă Ulm Auriu adaugă o notă de eleganță și lux, Antracitul oferă un aer de sobrietate și rafinament. Ulm Argintiu este potrivit pentru interioarele moderne, în timp ce Chinchilla Grey se încadrează perfect într-un decor minimalist. Pin Alb și Satin oferă o notă de prospețime și luminozitate, potrivindu-se în special în interioarele deschise și aerisite.


Spațiu Generos de Depozitare

Cu dimensiuni de 225 cm lungime, 40 cm adâncime și 200 cm înălțime. Acest cuier pantofar îți oferă tot spațiul de care ai nevoie pentru a-ți păstra hainele și pantofii ordonați. Fiecare variantă de culoare vine cu aceleași facilități de depozitare excelent gândite.


Detalii Tehnice și Materiale de Înaltă Calitate

Indiferent de culoarea aleasă, te poți baza pe aceeași calitate superioară a materialelor. Durabilitatea și rezistența sunt asigurate, iar montajul este simplu și eficient datorită instrucțiunilor detaliate incluse.


Funcționalitate Extinsă

Spații pentru pantofi, cârlige pentru haine și rafturi suplimentare fac din acest cuier pantofar o piesă de mobilier extrem de funcțională. Pe lângă toate acestea, unele variante de culoare vin și cu o bancă integrată, ce adaugă un plus de confort și utilitate.


Adaptabilitate și Versatilitate

Designul neutru și eleganța culorilor disponibile fac ca acest cuier pantofar să se potrivească într-o varietate de stiluri de interior. Indiferent dacă ai o abordare modernă, rustică sau tradițională în amenajarea casei tale, vei găsi cu siguranță o variantă de culoare care să se potrivească perfect.


Siguranță și Stabilitate

Fiecare variantă de culoare este echipată cu elemente de fixare robuste care asigură o stabilitate maximă. Astfel, te poți bucura de funcționalitatea și frumusețea acestui cuier pantofar fără griji.


Concluzie

Cuier Pantofar Frame , acum disponibil într-o gamă variată de culori. Este mai mult decât un simplu obiect de mobilier. Este un amestec ideal de formă și funcție, adaptabil oricărui stil de decor interior. Cu un spațiu generos de depozitare și un design atrăgător, este soluția perfectă pentru oricine își dorește un hol sau o intrare bine organizată și elegantă.

Informații suplimentare

Dimensiuni 225 × 40 × 220 cm
culori

Chinchilla Grey, Satin, Antracit, Pin Alb, Ulm Auriu, Ulm Argintiu

Be the first to review “Cuier Pantofar Frame Ulm Auriu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

    No access token

Main Menu