Cuier Pantofar Mood Antracit

1.327,00 lei

250 în stoc

L 170 x A 40 H 220

Culoare structura PAL 18mm: Ulm Auriu sau Ulm Argintiu

Culoare fronturi PAL 18mm: Antracit

Golește
SKU: MO-CU-WH-06-1-1 Category: Tags: , , ,

Cuier Pantofar Mood Antracit redefinește noțiunea de mobilier de intrare prin combinarea unui design estetic cu o utilitate impresionantă. Cu dimensiunile săle de 225 cm lungime, 40 cm adâncime și 220 cm înălțime, această piesă devine un centru de atracție și organizare pentru orice hol sau vestibul. Disponibil într-o gamă variată de culori — Antracit, Chinchilla Grey și Satin— acest cuier pantofar este soluția ideală pentru fiecare stil de decor interior.

Opțiuni Diverse de Culoare

Varietatea de culori disponibile permite adaptarea cuierului Mood la multiple stiluri de amenajare. Antracitul este sobru și versatil, fiind o alegere excelentă pentru interioare contemporane. Cu Ulm Argintiu, aduci un strop de modernism, în timp ce Chinchilla Grey conferă o atmosferă caldă și primitoare. Pin Alb și Satin sunt ideale pentru spații luminoase și aerisite, adăugând o notă de prospețime și curățenie.

Spațiu Optimizat pentru Depozitare

Acest cuier pantofar cu dimensiuni generoase de 225x40x220 cm este un adevărat erou atunci când vine vorba de organizarea spațiului. Compartimentele sale sunt inteligent proiectate pentru a încăpea o gamă largă de articole: de la încălțăminte la haine de exterior și accesorii. Cu acest cuier pantofar, zilele de dezordine și haos în hol sunt istorie.

Design și Funcționalitate

Cuier Pantofar Mood Antracit nu este doar estetic plăcut, ci și extrem de funcțional. Pe lângă cârligele robuste pentru haine, dispune și de o secțiune specială destinată depozitării pantofilor. Mai mult, unele variante de culoare vin cu o bancă inclusă, pentru confort suplimentar în momentele în care vă încălțați sau dezbrăcați.

Materiale de Calitate și Durabilitate

Calitatea și durabilitatea sunt două aspecte ce nu trebuie ignorate. Acest cuier pantofar este confecționat din materiale de înaltă calitate, menite să reziste testului timpului. De la structura principală până la detaliile de finisaj, totul este gândit pentru a oferi o experiență de utilizare de excepție.

Montaj Ușor și Instrucțiuni Clare

Un alt avantaj major al cuierului Mood este procesul de montaj. Pachetul include toate accesoriile și instrucțiunile necesare pentru un montaj rapid și eficient. Nu trebuie să fii un expert în bricolaj pentru a asambla această piesă de mobilier.

Versatilitate și Adaptabilitate

Indiferent de stilul de decor pe care îl preferi, cuierul Mood se va adapta cu ușurință. Fie că ai un interior clasic sau unul ultra-modern, găsești o variantă de culoare care să se potrivească perfect.

Siguranță și Stabilitate

Siguranța este o prioritate, astfel că cuierul este proiectat cu elemente de fixare robuste care asigură stabilitatea acestuia, chiar și atunci când este încărcat la capacitate maximă.

În Concluzie

Cuier Pantofar Mood Antracit este mai mult decât o piesă de mobilier; este o declarație de stil și eficiență. Diversitatea opțiunilor de culoare îl face ideal pentru orice tip de interior, iar funcționalitățile sale îl transformă într-un produs indispensabil pentru orice casă. Este timpul să îți redefinesti spațiul cu această piesă excepțională de mobilier!

Informații suplimentare

Dimensiuni 170 × 40 × 220 cm
Culori

Chinchilla Grey, Satin, Antracit

Be the first to review “Cuier Pantofar Mood Antracit”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

    No access token

Main Menu