Bucatarie Lucy L 320 x A 60 x H 210 cm – MDF RUSPBERRY BLUSH si CONCH SHELL

6.090,00 lei

Stoc epuizat

Bucatarie LUCY

Material: PAL 18 mm Culoare structura: Ulm Argintiu sau Alb,

Culoare Fronturi MDF 18 mm: Ruspberry Blush si Conch Shell vopsit

Balamale: Hafele cu amortizor

Glisiere: Hafele cu amortizare si extractie totala

Lungime: 320 cm

Adancime: 60 cm

Inaltime: 210 cm

Fronturi MDF vopsite cu pigment 1K + lac cu insertie carbon (anti scratching)

Electrocasnicele nu sunt incluse

SKU: LU-BU-CH-42-1-1-1 Category: Tags: , ,

Descoperă Bucătăria Lucy – O Poveste de Culori în Raspberry Blush și Conch Shell!

Cu setul de mobilier Bucătăria Lucy, transformă-ți bucătăria într-un spațiu de vis, plin de culoare și eleganță. Acest design îndrăzneț îmbină culorile Raspberry Blush și Conch Shell cu finisaje premium pentru a crea un loc în care gătitul devine o experiență creativă.

Culoare Fețe Uși din MDF Suspendate: CONCH SHELL – O nuanță delicată și plină de subtilitate, care emană liniște și rafinament. Conch Shell adaugă un aer de eleganță și mister bucătăriei tale.

Uși din MDF Corpuri Inferioare: RUSPBERRY BLUSH – O nuanță vibrantă și îndrăzneață, care completează cu pasiune fețele ușilor și adaugă un strop de creativitate în bucătăria ta.

Culoare Structură PAL 18mm: Alege între Ulm Argintiu sau Ulm Auriu – Ulm Argintiu adaugă un aspect modern și rece, în timp ce Ulm Auriu adaugă căldură și strălucire. Ambele opțiuni completează cu eleganță culorile fețelor ușilor.

Caracteristici Cheie:

🔸 Dimensiuni Impresionante: Cu o lățime de 320 cm, înălțime de 210 cm și o adâncime de 60 cm, Bucătăria Lucy oferă spațiu generos pentru a-ți manifesta pasiunea pentru gătit.

🔸 Calitate Superioară: Construită din materiale premium, această bucătărie este durabilă și ușor de întreținut, reprezentând o investiție pe termen lung.

🔸 Spațiu de Stocare Eficient: Cu dulapuri, sertare și rafturi bine gândite, bucătăria ta va fi întotdeauna organizată și pregătită pentru a cuceri lumea culinară.

🔸 Design Îndrăzneț și Eleganță: Linii curate, finisaje premium și un aspect contemporan care adaugă un plus de stil și creativitate în bucătăria ta.

Cu Bucătăria Lucy, fiecare masă devine o operă de artă, iar gătitul devine o adevărată aventură creativă. Acest set de mobilier aduce un strop de culoare și eleganță în fiecare aspect al vieții tale.

Alege acum Bucătăria Lucy și transformă bucătăria ta într-un spațiu de frumusețe și creativitate. Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe sau pentru a programa o consultanță personalizată de design.

Descoperă Bucătăria Lucy – O Poveste de Culori în Raspberry Blush și Conch Shell – începe să gătești în stil!

Informații suplimentare

Dimensiuni 320 × 60 × 210 cm
room

Kitchen

Be the first to review “Bucatarie Lucy L 320 x A 60 x H 210 cm – MDF RUSPBERRY BLUSH si CONCH SHELL”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

    No access token

Main Menu