Fiset Birou L 200 x A 450 x H 210 – Zen – Ulm Argintiu

1.847,00 lei

Stoc epuizat

Fiset ZEN

Material: PAL 18 mm Culoare structura: Ulm Argintiu, Culoare Fronturi: Ulm Argintiu

Balamale: Hafele

Lungime: 200 cm

Adancime: 45 cm

Inaltime: 210 cm

SKU: ZE-BI-AL-03-1-1 Category: Tags: , ,

Frequently Bought Together

Descoperă Zen-ul în Spațiul Tău de Lucru cu Fisetul de Birou Zen în Ulm Argintiu!

Cu fisetul de birou Zen, transformă-ți spațiul de lucru într-un sanctuar de concentrare și calm, plin de stil și funcționalitate. Acest design inspirat îmbină nuanța subtilă de Ulm Argintiu cu finisaje premium pentru a crea un birou în care munca devine o experiență relaxantă și productivă.

Culoare Fețe Uși: Ulm Argintiu – O nuanță contemporană și rafinată, care emană eleganță și stil. Ulm Argintiu adaugă un aer de lux și modernitate spațiului tău de lucru.

Culoare Structură PAL 18mm: Alege între Ulm Argintiu sau Ulm Auriu – Ulm Argintiu adaugă un aspect modern și rece, în timp ce Ulm Auriu adaugă căldură și strălucire. Ambele opțiuni completează cu eleganță nuanța de Ulm Argintiu.

Caracteristici Cheie:

🔸 Dimensiuni Impresionante: Cu o lungime de 200 cm, înălțime de 210 cm și o adâncime de 45 cm, fisetul Zen oferă spațiu generos pentru a-ți desfășura activitățile de lucru.

🔸 Calitate Superioară: Construit din materiale premium, acest fiset este durabil și ușor de întreținut, reprezentând o investiție pe termen lung în productivitatea ta.

🔸 Spațiu de Stocare Eficient: Cu rafturi, sertare și spații bine gândite pentru organizarea documentelor și a echipamentelor, biroul tău va fi întotdeauna ordonat și gata pentru a-ți susține ideile.

🔸 Design Simplu și Eleganță: Linii curate, finisaje premium și un aspect contemporan care adaugă un plus de stil și funcționalitate biroului tău.

Cu Fisetul de Birou Zen în Ulm Argintiu, fiecare zi de lucru devine o experiență de Zen și productivitate. Alege acum acest set de mobilier și transformă spațiul tău de lucru într-un loc de inspirație și succes. Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe sau pentru a programa o consultanță personalizată de design.

Descoperă Zen-ul în Spațiul Tău de Lucru cu Fisetul de Birou Zen – începe să lucrezi în stil!

Informații suplimentare

Dimensiuni 200 × 45 × 210 cm
room

Office

Be the first to review “Fiset Birou L 200 x A 450 x H 210 – Zen – Ulm Argintiu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

    No access token

Main Menu