Fiset Birou L 200 x A 450 x H 210 – Zen – Antracit

1.847,00 lei

Stoc epuizat

Fiset ZEN

Material: PAL 18 mm Culoare structura: Ulm Argintiu, Culoare Fronturi: Antracit

Balamale: Hafele

Lungime: 200 cm

Adancime: 45 cm

Inaltime: 210 cm

SKU: ZE-BI-AL-03-1 Category: Tags: ,

Frequently Bought Together

Descoperă Eleganța în Simplitate cu Fisetul de Birou Zen în Antracit!

Cu fisetul de birou Zen, transformă-ți spațiul de lucru într-un loc de concentrare și eficiență, plin de stil și funcționalitate. Acest design minimalist îmbină nuanța profundă de Antracit cu finisaje premium pentru a crea un birou în care munca devine o experiență rafinată și productivă.

Culoare Fețe Uși: Antracit – O nuanță profundă și elegantă, care emană mister și rafinament. Antracitul adaugă un aer de lux și modernitate spațiului tău de lucru.

Culoare Structură PAL 18mm: Alege între Ulm Argintiu sau Ulm Auriu – Ulm Argintiu adaugă un aspect modern și rece, în timp ce Ulm Auriu adaugă căldură și strălucire. Ambele opțiuni completează cu eleganță nuanța de Antracit.

Caracteristici Cheie:

🔸 Dimensiuni Impresionante: Cu o lungime de 200 cm, înălțime de 210 cm și o adâncime de 45 cm, fisetul Zen oferă spațiu generos pentru a-ți desfășura activitățile de lucru.

🔸 Calitate Superioară: Construit din materiale premium, acest fiset este durabil și ușor de întreținut, reprezentând o investiție pe termen lung în productivitatea ta.

🔸 Spațiu de Stocare Eficient: Cu rafturi, sertare și spații bine gândite pentru organizarea documentelor și a echipamentelor, biroul tău va fi întotdeauna ordonat și gata pentru a-ți susține ideile.

🔸 Design Simplu și Eleganță: Linii curate, finisaje premium și un aspect contemporan care adaugă un plus de stil și funcționalitate biroului tău.

Cu Fisetul de Birou Zen în Antracit, fiecare zi de lucru devine o experiență de lux și productivitate. Alege acum acest set de mobilier și transformă spațiul tău de lucru într-un loc de inspirație și succes. Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe sau pentru a programa o consultanță personalizată de design.

Descoperă Eleganța în Simplitate cu Fisetul de Birou Zen – începe să lucrezi în stil!

Informații suplimentare

Dimensiuni 200 × 45 × 210 cm
CAMERA

Office

Be the first to review “Fiset Birou L 200 x A 450 x H 210 – Zen – Antracit”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

    No access token

Main Menu