Despre noi

ADUCEM VIAȚĂ SPAȚIULUI TĂU

Noi găsim cea mai bună soluție de design pentru spațiul tău.

Echipa Arca fancons dă viață ideilor tale și le conturează într-un concept potrivit pentru spațiul de care dispui. Designerii noștrii au în vedere estetica, cromatica, îmbinarea armonioasă a elementelor, dar nu neglijează funcționalitatea și destinația practică a spațiului amenajat. Echipa noastră unește ideile tale, cerințele spațiului și elemente estetice într-un concept unic pe care te ajută să îl faci să devină realitate. Așadar, designerii noștri au grijă să ofere spațiului tău stilul potrivit fără să uite, însă, de partea practică.

Din 2014 răspundem cerințelor clienților noștri și provocărilor aduse de fiecare proiect.

Echipa Arca fancons dă viață ideilor tale și le conturează într-un concept potrivit pentru spațiul de care dispui. Designerii noștri au în vedere estetica, cromatica, îmbinarea armonioasă a elementelor, dar nu neglijează funcționalitatea și destinația practică a spațiului amenajat. Echipa noastra unește ideile tale, cerințele spațiului și elemente estetice într-un concept unic pe care te ajută să îl faci să devină realitate. Așadar, designerii noștri au grijă să ofere spațiului tău stilul potrivit fără să uite, însă, de partea practică.

 

Arca fancons  este un atelier care s-a perfectionat de-a lungul a 8 ani si este dovada ca prin pasiune, creativitate si implicare se poate construi o imagine care iese din tipare.
Arca fancons ofera servicii complete scanare 3D, de amenajari interioare, design interior, proiectare, randari 3D, concept mobilier, optimizarea spatiului, consultanta de specialitate in design interior, asistenta si management de proiect, dar și realizarea de proiecte la cheie. Misiunea noastra este aceea de a proiecta si crea spatii interioare ce reflecta si exprima cu entuziasm stilul individual si caracterul adevarat al fiecarui client.
Designul Interior este o expresie a personalitatii si o forma de comunicare, astfel aducem in discutie idei noi si creative, care ajuta sa construim spatii interioare atractive si functionale, stiluri si atmosfere diferite. Combinam toata experienta noastra in a realiza proiecte creative si eficiente.
Abilitatea noastra este de a adapta, interpreta si de a incorpora stilul de viata si toate necesitatile clientilor nostri in proiectul de design interior, creand astfel un stil personalizat, confortabil si functional, acest aspect fiind evidentiat in toate lucrarile noastre.
Arca fancons are acele solutii, trucuri si idei care te vor ajuta sa creezi casa visurilor tale si sa faci ca fiecare proiect de design interior sa fie unul usor si fara bataie de cap. Cu un accent pus pe decoratiuni moderne este in masura sa dezvolte un stil de amenajari interioare, folosind idei si produse in tendinte, scopul nostru fiind sa ne ghidam clientii de la planul initial pe parcursul procesului de constructie pana la spatiul creat care face diferenta!

 

 

CEA MAI UNA ALEGERE

Să începem noul tău proiect de vis

Main Menu